Er den gamle dåbs- eller navneattest blevet borte i flytningen? Man kan få en ny på bopælssognets kirkekontor eller et andet kirkekontor! Det samme gælder for en vielsesattest, forudsat at vielsen er sket i en kirke.
  • Man kan sende et brev til Gladsaxe Kirke, Provst Bentzonsvej 1, 2860 Søborg, hvor man med sin underskrift bekræfter at man ønsker en attest tilsendt.
  • Man kan ringe til kirkekontoret på 39 67 74 73 og bestille attesten og herefter afhente den mod forevisning af billed-legitimation. Attester kan i øvrigt rekvireres på alle kirkekontorer over hele landet.
  • Har man digital signatur, kan den bestilles på www.borger.dk - den fremsendes så til folkeregisteradressen, normalt indenfor 5 dage.

At få en ny attest er gratis.