Har du brug for en advokat?

Har du brug for en advokat?

 

Hvis du får brug for en advokat, er det vigtigt, at du får en dygtig advokat. Men en dygtig advokat er ofte dyr, har travlt og kan forsvare en sag med større eller mindre interesse. Det kan være en æressag for ham at vinde en sag. Men sagen vedrører ham ikke personligt.

Jeg kan anbefale den dygtigste forsvarsadvokat, der findes. Han er helt suveræn. Ikke desto mindre skal han slet ikke have noget honorar. Han vil være din forsvarer helt gratis.

Han sætter straks alt ind på at vinde sagen – hele sit liv. Han kan oven i købet dreje sagen derhen, at det bliver hans liv og hans gerninger, der ligger til grund for sagen! Helt utroligt – men sandt! For han sætter sig i dit sted. Han repræsenterer dig så fuldt, at dommen afgøres på grundlag af hans liv! Fordi han har levet et fuldkomment liv, bliver du frifundet. Din forsvarer vinder altid de sager, han fører.

Men derefter får du brug for en rådgivende advokat. Din forsvarsadvokat anbefaler dig den bedste rådgivende advokat på markedet og tilkalder ham, for at han skal hjælpe dig. Han vil nemlig ikke overlade dig til dig selv, men vil sikre, at du fortsat er i gode hænder.

Din rådgivende advokat trækker sig aldrig tilbage. Du kommer aldrig i en situation, hvor du ikke kan få fat på ham. Han er altid nærværende, når du har brug for ham. Han vil vejlede dig i hele sandheden, forvandle dig, udruste dig og forny dig. Han vil lære dig ”alt”. – Ja, Han vil endda sikre, at du får hele din arv udbetalt.

Forsvarsadvokaten – det er Jesus Kristus. Han fører sin sag over for Gud. Den rådgivende advokat – det er Helligånden. Han er altid hos dig.

Det er Helligåndens komme til jorden – til dig, vi fejrer i pinsen.

Pinsedag afholdes gudstjenester i de lokale kirker. Anden pinsedag holder vi en fælles friluftsgudstjeneste ved Aldershvile Slotsruin kl. 11. Under denne gudstjeneste optræder en ildpuster, for at minde os om, at Helligånden pinsedag viste sit nærvær gennem ”tunger af ild”, der satte sig på disciplene.

Duerne, der slippes fri og flyver op mod himlen, minder os om, at Helligånden dalede ned i skikkelse af en due, da Jesus blev døbt – og satte sig på ham. På den måde viser både ildtungerne og duerne, at Helligånden ønsker at være uløseligt forbundet med os – hele livet. Vi modtog ham allerede i dåbsgave!

De bedste hilsner og velkommen til pinsegudstjeneste

Roar Tuxen Lavik, gladsaxekirke.dk 

---

Kilde : Den bibelske tekst, der har givet inspiration til denne miniprædiken er "Løftet om en anden talsmand" fra Johannesevangeliet kapitel 14, vers 22-31, som du kan læse her . Denne tekst prædikes der over Pinsedag (1).