Kunst i kirker 2024 

 

 

Kunst i kirker 9. og 10. marts kl. 12.00 - 16.00.

 

Projektet "Kunst i kirker" udstiller lokale kunstnere i forskellige kirker hele i Gladsaxe.

 

I Gladsaxe Kirke udstiller Anne Luise Bak-Bernth og Malene Heyde Stubbæk. Kunsternerne er nærmere præsenteret nedenfor. Udstillingerne er i Ladens lokaler.

 

Alle er velkomne, og der er fri entré til udstillingerne.

Malene Heyde Stubbæk /Stubbæk Art

Kunstneren, Malene Heyde Stubbæk, via Stubbæk Art maler passionerede oliemalerier med power i. Hun jonglerer med farverne og kompositionen til det yderste i sine værker. Trods et mylder af farver, fremstår kunstværkerne harmoniske, energifyldte og balancerede med en forfinet nøje tilpasset farveskala med et stort nærvær og stærke kontraster. Malene Heyde Stubbæk brænder for farvernes betydning både i det naturalistiske (realisme) og i det abstrakte univers. 
Det er kanaliserede udviklende rejser, man begiver sig ud i hendes værker. En slags kosmisk rejse fra nuet og til alle mulighederne af drømme og indre mål. Alt til det højeste yderste bedste. Alt kan ske i hendes værker. 
Der opstår magi, når hun maler, hun glemmer tiden og alt andet omkring sig. Hun maler intuitivt, og derved fremkommer former og farver. Hun mærker passionen, energien, kærligheden - når alt det begynder at kunne spejle sig i billedet, og tingene til sidst går op i en højere enhed, så er værket er færdigt. 
For Malene Heyde Stubbæk er kunstværker en gave til os alle med stærk mulighed for udvikling, trivsel, balance og glæde. 
Malene Heyde Stubbæk lægger stor vægt på, at alle materialer er af høj kvalitet, og at håndværket er grundigt. Alt er håndmalet i hendes værker. 
Malene Heyde Stubbæk har atelier i Søborg i den nordlige yderkant af København, som du altid efter aftale kan besøge, få en kunstsnak og se kunstværkerne. 
Ved unikke tilpassede ønsker om bestillingsværker, forespørgsler eller nærmere interesse kan Malene Heyde Stubbæk kontaktes, via mail Stubbaek.art@gmail.com eller med sms/opkald til tlf.nr.: 3020-3434. 
 
Hjemmeside: https://stubbaekart.com/ 
Instagram: Stubbaek.art 
Link: https://instagram.com/stubbaek.art?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 
Instagram: Malene Heyde Stubbaek 
https://instagram.com/maleneheydestubbaek?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 
Facebook: Stubbæk Art 
Link: https://www.facebook.com/profile.php?id=100071387720518 

Anne Luise Bak-Bernt

Som Billedkunstner er jeg kolorist og arbejder med mange farver og nuancer i mine billeder. Jeg har malet, tegnet og skabt billeder hele mit liv.

Ofte er mine billeder malet med akvarel, tusch og forskellige farvestifter på struktureret og kraftigt akvarelpapir, men jeg arbejder også med akryl på lærred.

De Komponenter jeg arbejder med, i mine malerier er farver, former, kontraster og lys og skygge. Jeg arbejder med samspillet mellem farver, former og materialer og bruger mange farver i mine billeder.

I mange af mine billeder indgår også forskelligt papir og collage, som også giver struktur og kontraster i billedet.

I mit arbejde med malerierne starter jeg oftest med blyantsstifter og akvarel. Derefter udvikler billedet sig og jeg tilfører andre materialer.

Jeg sætter pris på den fylde og struktur det giver maleriet at der indgår mange forskellige materialer i dem.

Mit udgangspunkt har ofte været blomster, dyr eller landskaber, men jeg har arbejdet mig frem til et mere abstrakt udtryk. Jeg bliver dog fortsat inspireret af farver, former og lys fra naturen.

Mine billeder udvikler sig allermest, mens jeg arbejder med dem. De får deres eget liv og udvikler sig i deres egen retning. Mine billeder er sjældent planlagt endeligt fra starten, hvor min første ide opstår.

 

Billedkunstner Anne Luise Bak-Bernth, Bagsværd

Følg Anne Luise Bak-Bernth på Instagram @anneluisebakbernth